top of page
LOGO INNER GLOW.png

Inner Glow is onze divisie die onderneemster-moeders weer helpt stralen in hun job

Inner Glow is de divisie van de Zinhoeve die loopbaanbegeleiding aanbiedt aan drukbezette onderneemster-moeders die overbelast zijn door de combinatie werk-gezin en weer willen stralen in hun job. Lees hieronder meer over ons uniek carrièrecoachingstraject voor jou!

De oefeningen uit Sharon haar boek "Innerlijke rust in een druk leven" vind je hier (klik).

Carrièrecoaching

Voor drukbezette onderneemster-moeders op zoek naar meer helderheid over hoe ze carrière en gezin kunnen integreren

Zoek je herkenning en professionele begeleiding op een prachtige plek in de natuur?

Hunker je naar een idyllische rustige plek in de natuur, waar je gewoon jezelf kan zijn en hoogstaande kwaliteitsvolle begeleiding krijgt van een bedrijfspsychologe die zelf vakexperte is, onderneemster en drukbezette moeder?


Wil je professionele begeleiding, een praktische aanpak én een doorbraak? 


Ik voel heel snel in waar jouw angel steekt, m.a.w. waar het échte onderliggende probleem zit. We verspillen daardoor geen tijd aan louter cognitieve gesprekken waarin we rond het probleem heen draaien, maar gaan meteen aan de slag met het ophelderen van je kernthema. Dat zorgt doorheen het coachingstraject voor een doorbraak, van waaruit er écht iets verandert.​

Mijn daadkracht gecombineerd met mijn unieke intuïtieve benadering zorgt ervoor dat je vanaf de eerste sessie aan de slag gaat met haalbare oefeningen thuis en op je werk. Je merkt daardoor vanaf de eerste week het verschil!


Je ontvangt in dit carrièrecoachingstraject:

-uniek handboek 'Creëer je carrièredroom in 5 stappen'

-Talentkaartjes en waardenkaartjes. Hiermee ontdek je op creatieve wijze waar jouw unieke talenten of groeikansen liggen en waar je op moet letten in je job om gelukkig te zijn

-Unieke aanpak om uitdagingen/moeilijkheden met anderen op te helderen. Ik boek hier grote vooruitgang mee met klanten op korte termijn. Men merkt meteen het verschil. Je kan beter omgaan met anderen op het werk en boekt betere resultaten.

-mp3' en video's met opdrachten, bv. time- en energy-management of oefeningen voor meer helderheid  en minder werkdruk, alsook voor het voeren van betere (soms moeilijke) gesprekken of meetings op je werk

-verschillende schema's van dagplanningen die op jouw maat ontwikkeld worden om daadwerkelijk meer innerlijke rust en helderheid op je werk in je agenda in te bouwen. Dit doe ik steeds op een manier die voor jou werkelijk haalbaar is. Ik boek hier zeer goede resultaten mee bij een variëteit aan klanten!

-een warm welkom op een idyllische plek met telkens hapje en drankje

-mogelijkheid tot wandelcoaching op het domein of in het nabij gelegen bos

-flexibiliteit in timing, een sessie kan al eens iets uitlopen als je op dat moment een sterke behoefte aan begeleiding hebt.​

Je investeert

​​​​

Dit coachingstraject is erkend door de VDAB en door KMO Portefeuille. Je bent dus zeker van kwaliteit en kan, als onderneemster, 40% subsidie krijgen of het hele traject betalen met VDAB loopbaancheques (klik hier voor meer info). Je betaalt dan slechts € 80,- incl. btw i.p.v. 1050 excl. btw.

Jij betaalt voor 5 sessies van anderhalf uur personal coaching € 1050,- excl. btw, of € 630,- excl. btw, als je gebruik maakt van de KMO Portefeuille (klik hier voor meer info).

Testimonials

-Isabelle Tant, vennoot AB consult tax&legal 
en Hade Ureel, zaakvoerster yogastudio the Monkey Tree

"Je merkt na de eerste sessie al dat er verandering komt. Ik geloofde meteen: er gaat een oplossing komen. Ik zag weer een lichtje in de tunnel... 

Mijn advies aan mede-onderneemsters is: Probeer het eens: na 1 sessie zal je al ervaren waar je pijnpunten zitten en je voelt onmiddelijk: hier zit ik op de juiste plek om geholpen te worden" 


"Het coachingstraject heeft mij op alle vlakken geholpen om het over een andere boeg te gooien: privé, relationeel en op werkvlak. Mijn drang is er nog steeds om verder te gaan , maar het doel heeft zich verlegd: het doel is nu om te genieten en niet langer om het maximum eruit te halen als bedrijsleidster. Hetgeen mij voldoening geeft is nu het maximum, niet hetgeen klanten van mij verwachten, want dat is onhaalbaar..."

"Ik voelde me heel veilig. Sharon is heel vlot, het voelt heel vertrouwd, terzelfdertijd voel ik dat er enorm veel achtergrond en kennis zit, ze weet duidelijk waar ze mee bezig is... het is ongedwongen, op een heel rustige manier." 

-Lynne Vandousselaere, career coach & IT trainer, www.lynnev.eu

"De oefening met de talentenkaartjes was erg fijn! Ik kan bv. beter omgaan met mijn visionairs-talent: soms loop ik zo verloren in mijn toekomstideeën. Jij hebt me de tools geboden om niet gefrustreerd te worden, dat ik de toekomst niet naar hier kan halen, maar om dingen hier en nu te realiseren. 
Het benoemen werkt vooral heel krachtig. Als ik bv. weer energieverlies krijg, dan helpt het me op mijn talenten te benoemen, bv. "visionair" of "empathie". Ik kan dan relativeren en denk terug aan mijn hefboomvaardigheden, zoals mezelf vertellen: "probeer weer in het hier& nu te zijn en kleine stapjes te zetten".
Ik vertel mezelf ook heel vaak (daarbij hoor ik nog steeds jouw stem) "gedachten, ik hoor vooral heel veel gedachten", als ik over mijn grens ga en teveel in mijn hoofd zit."

bottom of page