top of page
sharon vandousselaere_edited_edited.jpg

Ons aanbod voor jou als CEO, ondernemer of manager

Meer balans in je rol en minder stress in je teams door betere communicatie, samenwerking en krachtig zelfleiderschap.

Wij begeleiden je naar duurzame groei en meer balans met een gefundeerd actieplan en een concrete toolkit om je doelen te bereiken.

Wat doen wij voor jou?

HoV_iteamwork

1
Jouw duurzaam krachtig leiderschap

Wil je minder stress ervaren en sterker staan in je rol als CEO, manager, ondernemer of professional?

HoV_weegschaal.png

2
Sterk vrouwelijk leiderschap

Wil je als vrouwelijk leider minder stress ervaren en sterker staan in je rol als manager, ondernemer of professional?

HoV_communicatie.png

3
CEO ronde tafel ontbijtsessie

Voor C-level en ondernemers organiseren wij ronde tafelgesprekken & keynotes rond de persoonlijke balans tussen welzijn en productiviteit.

Wat klanten zeggen

klant founder, ondernemer Olivier Maes, Board Plus

Ik ben ontzettend tevreden met de begeleiding die ik heb gekregen van Sharon. Naast onze eigen onafhankelijke raad van advies voelde ik de noodzaak aan een persoonlijk klankbord, en daar heeft Sharon zich echt bewezen.

 

Het voelt alsof ze écht brains heeft – en dat waardeer ik enorm. Ik geef de voorkeur aan mensen die de diepte ingaan in plaats van oppervlakkigheid en fluffy oneliners, en Sharon heeft die verwachting overtroffen.

Ze heeft vooral geholpen om de balans tussen mijn privéleven en werk te behouden. Hierdoor ben ik rustiger geworden en kan ik op een effectievere manier communiceren met mijn team.

 

Ik ben dankbaar voor haar waardevolle adviezen en het inzicht dat ze heeft gebracht. Sharon heeft me geholpen om te groeien als leider en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

-Olivier Maes, Founder Board Plus

klant ondernemer & vennoot AB Consult isabelle tant

Het begeleidingstraject met Sharon heeft mij op alle vlakken geholpen om het over een andere boeg te gooien: privé, relationeel en op werkvlak. 

Haar aanpak verloopt op een heel goede, rustige manier, ongedwongen.

 

Waarom ik het zou aanraden? Probeer het eens en na één sessie zal je al ervaren waar de pijnpunten zitten. Je zal je voelen: “hier zit ik op de juiste plaats”.​ Ik had onmiddellijk het gevoel: "er gaat een oplossing komen". Ik zag opeens weer een lichtje in de tunnel van waar ik naartoe wou werken en dat gaf energie. ​

Als je heel veel stress en druk hebt, dan functioneer je niet goed en reageer je veel sneller naar je medewerkers op een niet constructieve manier, bv. kortaf zijn. Als je beter in je vel zit en je bent meer ontspannen, dan straal je dat uit op je medewerkers, in die zin dat je sneller eens iets positief zegt, sneller meedenkt met hen, tijd neemt voor bepaalde zaken, en dit komt ten goede op de werkvloer.

Door zelf relaxter te zijn, nemen mensen meer initiatief en komen ze sneller met ideeën en tips over hoe we het beter kunnen doen in de toekomst. 

-Isabelle Tant, vennoot AB-Consult, Audit, Tax & Accountancy

bottom of page