top of page

Duurzaam krachtig leiderschap vanuit balans

Wil je minder stress ervaren en sterker staan in je rol als CEO, manager, ondernemer of professional?

Remember to take care of yourself.

You can't pour from an empty cup.

Sharon Vandousselaere house of vitality.jpeg
sharon vandousseleaere.jpeg

Wil je: 

minder stress ervaren en sterker staan in je rol?

✓meer focus en helderheid cultiveren, zodat je meer tijd ervaart in een dag om te doen wat je écht wil en je doelen te bereiken?

✓ minder spanningen door je medewerkers, klanten of collega's beter te begrijpen en beter te communiceren met hen?

Ik help je graag verder:

✓ persoonlijke begeleiding

✓ agenda- talentmanagement

✓ minder stress ervaren in samenwerking

✓ leren je medewerkers, klanten of collega's beter begrijpen

✓ betere communicatie, focus, zingeving 

✓ meer energie halen uit je dagelijkse job, vitaliteit verhogen

✓ toegang tot online platform voor persoonlijke balans

Pijl rood.png

Onze aanpak en tools

HoV_communicatie.png

1
Gesprek

Scan en intakegesprek. Analyse van de gewenste situatie en actieplan.

iconen proces_schot in de roos.png

2
Plan van aanpak

 

Concrete planning en toolbox, incl. boek en platform, prioritisatie van acties.

HoV_iteamwork.png

3
Aan de slag & opvolging

De gewenste situatie m.b.t. je rol of carrière ondersteunen & opvolgen.

Waarom kiezen voor ons?

1

Expertise & ervaring

Ik en mijn team zijn ervaren in het werken met CEO's, zaakvoerders, ondernemers en managers op de gebieden van business mentorship, leiderschapscoaching, persoonlijk leiderschap en stress- en burn-out begeleiding. 

2

Welzijn én prestatie

Wij hebben unieke mogelijkheden om zowel je bedrijfssucces als persoonlijke balans te versterken. Gaande van een retreat om je batterijen op te laden tot consulting om je medewerkers aan boord te krijgen of je zaak te helpen groeien.

3

Customizatie

Wij werken met trajecten en methodieken op maat van jouw vraag en situatie, zodat dit resultaats- en doelgericht, efficiënt, maar ook vooral vlot en aangenaam kan verlopen. Samen werken we naar het gewenste resultaat inzake jouw balans en je werkdoelen. 

House of Vitality_team_hov.jpg
Sharon Vandousselaere house of vitality+Voor minder stress en sterker persoonlijk leiderschap met mindfulness

Persoonlijke begeleiding

Ik begeleid je om een antwoord te vinden op jouw specifieke werkuitdagingen en het bouwen aan jouw krachtig zelfleiderschap. 

 

 Ik ben graag jouw persoonlijk klankbord 

Samen werken we naar het bereiken van jouw doelen toe

Ik aanvaard VDAB-loopbaancheques

“De 4 belangrijkste leiderschapskenmerken van deze tijd zijn volgens 5000 CEO's: innovatie, aanpassingsvermogen, veerkracht en de capaciteit om samen te werken.”

House of Vitality_team_hov.jpg

Persoonlijke begeleiding voor meer balans

✓ Deze leiderschapskwaliteiten zijn allen elementen die in het bijzonder getraind kunnen worden, zodat je stressbestendiger en een krachtigere leider of ondernemer wordt, en waarbij ik je graag ondersteun.

 

✓ Hiervoor gaan we doelgerichte technieken inzetten waarmee je brein werkelijk veranderd.

Wat zeggen klanten?

Olivier Maes.

Ik ben ontzettend tevreden met de begeleiding die ik heb gekregen van Sharon. Naast onze eigen onafhankelijke raad van advies voelde ik de noodzaak aan een persoonlijk klankbord, en daar heeft Sharon zich echt bewezen.

 

Het voelt alsof ze écht brains heeft – en dat waardeer ik enorm. Ik geef de voorkeur aan mensen die de diepte ingaan in plaats van oppervlakkigheid en fluffy oneliners, en Sharon heeft die verwachting overtroffen.

Ze heeft vooral geholpen om de balans tussen mijn privéleven en werk te behouden. Hierdoor ben ik rustiger geworden en kan ik op een effectievere manier communiceren met mijn team.

 

Ik ben dankbaar voor haar waardevolle adviezen en het inzicht dat ze heeft gebracht. Sharon heeft me geholpen om te groeien als leider en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

-Olivier Maes, Founder Board Plus

Eigenlijk heeft de coaching mij - zowel privé als binnen mijn job - precies gegeven wat ik nodig had: inzicht, energie en zelfvertrouwen. Ik heb een aantal beslissingen kunnen nemen die rust hebben gebracht in mijn gezin.

 

Daarnaast heb ik een aantal acties ondernomen en ben ik erin geslaagd mijn job voor een stuk anders in te vullen. En zo heb ik een drive teruggevonden waar ik de laatste jaren naar op zoek was. Het is heel verhelderend om te zien waar precies mijn sterktes liggen en hoe ik die in mijn job beter kan inzetten.

-Veerle, docente Hogeschool

tatjana vandenhouweele

​Wat ik hier geleerd heb is een "must have" voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.

Ik besef erdoor des te meer dat het al dan niet kunnen of willen functioneren in een vaak complexe werksituatie voor 90% door jezelf wordt bepaald. Gewapend met de juiste tools en ingesteldheid kun je alles aan. 

Dit zou een basistraining moeten zijn in elk bedrijf. Het zou, op vele niveau's in de organisatie, gelukkige werknemers opleveren die in de eerste plaats voor zichzelf zorgen en daardoor betere werknemers en managers kunnen zijn.

 

- Tatjana Vandenhouweele, voormalig IT-manager Daikin Europe N.V.

De effecten overstijgen mijn verwachtingen ruimschoots. De oefeningen maken me rustiger en zachter. Doe zo voort!

-Filip Van Wynsberghe, eigenaar VB Parts.​

Pijl rood
isabelle tant

Het begeleidingstraject met Sharon heeft mij op alle vlakken geholpen om het over een andere boeg te gooien: privé, relationeel en op werkvlak. 

Haar aanpak verloopt op een heel goede, rustige manier, ongedwongen.

 

Waarom ik het zou aanraden? Probeer het eens en na één sessie zal je al ervaren waar de pijnpunten zitten. Je zal je voelen: “hier zit ik op de juiste plaats”.​ Ik had onmiddellijk het gevoel: "er gaat een oplossing komen". Ik zag opeens weer een lichtje in de tunnel van waar ik naartoe wou werken en dat gaf energie. ​

Als je heel veel stress en druk hebt, dan functioneer je niet goed en reageer je veel sneller naar je medewerkers op een niet constructieve manier, bv. kortaf zijn. Als je beter in je vel zit en je bent meer ontspannen, dan straal je dat uit op je medewerkers, in die zin dat je sneller eens iets positief zegt, sneller meedenkt met hen, tijd neemt voor bepaalde zaken, en dit komt ten goede op de werkvloer.

Door zelf relaxter te zijn, nemen mensen meer initiatief en komen ze sneller met ideeën en tips over hoe we het beter kunnen doen in de toekomst. 

-Isabelle Tant, vennoot AB-Consult, Audit, Tax & Accountancy

De coaching sessies waren een openbaring. Mede door haar stralend karakter en ontwapenende openheid heeft Sharon me doen inzien dat het grootste deel van mijn job mijn energie ontnam, zodat ik iedere avond uitgeteld thuiskwam. 


De dingen die mij wel energie verschaften en me deden stralen, kwamen er nauwelijks aan te pas. Welke deze precies waren, heb ik samen met haar ontdekt. Sharon steunde en begeleide mij om me niet te verliezen in mijn functie en op te komen voor mezelf en die dingen die mij het best liggen, zodat mijn enthousiasme op peil bleef.

 

Het unieke van Sharon is dat iedere sessie werd bijgestuurd om mijn vragen, problemen en angsten op dat moment te analyseren om inzicht te verschaffen. 


Geen volle theorie, maar praktische visie, oefeningen en empirische aanpak, deskundig advies. Maar bovenal, dank ik haar voor het steeds  aangename onthaal en de tijd om te acclimatiseren en te bezinken van alle accurate informatie die ik in haar sessies heb mogen vatten.

-G.D., architect

Het traject 'Duurzaam leiderschap met Personal Energy Management' beantwoordde zeer goed aan mijn verwachtingen. Ik heb hier veel geleerd!

 

- Steve Mourant, zaakvoerder SMTS "where trailers come first"

Hartelijk dank Sharon voor je toewijding en eveneens je professionaliteit waarmee je mij, totaal afgestemd op mijn huidige groei-stappen, verder motiveert om de branding en de positionering van mijn huidige onderneming next level te brengen!​

-Steven Leo Vrancken, performer/coach/producer ​

Indien ik Sharon's inzichten uit haar boek een jaar geleden gelezen en toegepast had, zou ik mijn managementjob waarschijnlijk niet opgegeven hebben.

De verwachtingen waren enorm hoog. De combinatie reizen, hoge druk van internationale projecten, overwerkte teamleden en een zware operatie hebben me eronder gekregen.

Met meer mildheid voor mezelf zou ik het waarschijnlijk anders aangepakt hebben.

 

- Tatjana Vandenhouweele, voormalig IT manager Daikin Europe N.V.

Sharon's boek "Persoonlijk Leiderschap" geeft op een glasheldere manier inzichten in de meest recente gegevens over het brein en communicatie.


Sharon weet als geen ander de kennis uit verschillende domeinen te combineren tot een bruikbaar geheel.

Onderhoudend en toch met een stevige wetenschappelijke basis.  Een echte aanrader.

 

- Dr. Luc Swinnen,

Stress Management Consultancy

Ik vind het heel knap hoe Sharon kennis uit verschillende bronnen en wetenschapsgebieden weet te combineren met Oosterse ontspanningstechnieken tot een leesbaar en praktisch boek. Dat is echt een kunst. 

Dit boek is een aantrekkelijk geheel dat uitnodigt om inzichten ook daadwerkelijk toe te passen.

 

Dit boek begint waar de meeste theorie ophouden, nl. bij de vraag HOE. In theorie is het allemaal zo makkelijk gezegd, maar doe het maar eens!

 

- Judith Van Felius, hoofddocent & Course Director International HRM, Saxion University of Applied Sciences

Sharon Vandousselaere house of vitality
bottom of page