top of page

Over ons

Ik ben Sharon, de drijvende kracht achter House of Vitality. Waar ik voor sta:

eerlijkheid en authenticiteit

✓ focus op groei en actie

✓ diepgaande bewustwording

Sharon Vandousselaere house of vitality.jpeg

Over mij

Ik heb 15 jaar ervaring in onderzoek, training en -coaching voor zowel KMO's en multinationals, als voor managers, zaakvoerders en ondernemers in de domeinen duurzaam persoonlijk leiderschap, balans en organisatiecultuurverandering. 

Mijn achtergrond?

Ik heb mij ontwikkeld van academische posities in bedrijfsonderzoek en een loopbaanbegeleidingscentrum in het verleden naar business scans in duurzame vitaliteit en CEO/management training voor meer balans, inclusief evidence-based body-mind benaderingen van stressmanagement.

 

Waar ik voor sta?

Mijn aanpak is gericht op het bieden van concrete oplossingen en het stimuleren van positieve verandering door middel van actiegerichte strategieën. Ik moedig zelfreflectie aan en help individuen en organisaties hun eigen krachten en zwaktes te begrijpen, om zo effectieve groei te bevorderen. Ik geloof in oprechte communicatie en transparantie in interacties. Mijn motto is eenvoudig: "wees de verandering die je wilt zien".

Wat mij energie geeft? 

Ik geniet ervan om mensen nieuwe inzichten bij te brengen en samen doorbraken te realiseren. Diep graven in de drijfveren en waarheden van individuen en bedrijven is wat mij drijft. In mijn vrije tijd houd ik van bewegen, sporten, lezen en lekker eten. Dansen met mijn Noorse partner en hiken in Spanje zijn ook favoriete bezigheden van mij.

Sharon Vandousselaere.jpeg

Partnerships

Samen met een team van senior consultants en experten werk ik aan het vormgeven van strategische oplossingen voor organisaties. Mijn passie voor groei en ontwikkeling blijft onverminderd groot, en ik ben vastberaden om jou en je bedrijf te helpen bij elke stap van jullie reis naar succes.

 

Waarom partnerships?

 

Ik geloof dat onze gecombineerde inzichten en expertise voor ondernemers en managers een baanbrekende impact kunnen hebben op de weg naar een duurzaam en mensgericht beleid dat tevens productiviteit stimuleert.

Partnerships:

✓ Franky Van Hamme, Business mentor, stress & leadership coaching, begeleiding van cultuurverandering

✓ An-Katrien Van Peteghem, Drive2XL, Management Drives© certified, leadership coach

✓ Ann Lacres, Founder TWEG "Together WE Grow", Strategic Wellbeing Partner

✓ Veerle Coffé, Circle of Wellbeing- by Ann De Bisschop & partners

✓ Isabelle Herteleer, ESG-Consultant & Sustainability leader

✓ Jan Van Hooteghem, C-Focus

✓ Koen Breyne,  Drive2XL

bottom of page