top of page
Publicaties: Afbeelding
House of Vitality_team_hov.jpg

Publicaties

"Dit boek geeft op een glasheldere manier inzichten in de meest recente gegevens over het brein en communicatie. Een echte aanrader"
Dr. Luc Swinnen, Stress Management Consultancy

Zinhoeve6_edited.jpg

Sharon vertelt je in deze video meer over haar laatste boek 'Persoonlijk leiderschap. Meer productiviteit in zes stappen met personal energy management':

Publicaties: Over
persoonlijk leiderschap.jpeg
Publicaties: Diensten

Persoonlijk leiderschap

Wil je tools om beter met werkdruk en stress om te gaan? Dit boek helpt je om het beste uit jezelf te halen en je werkmotivatie en gezondheid te versterken. Daardoor werk je aan je welzijn en energiepeil en verbeter je bovendien jouw werkproductiviteit en prestatie tot 45%.


Zes principes van personal energy management vormen de rode draad waarmee dit boek je op weg zet naar meer balans tussen zakelijk succes en levenskwaliteit.

Een inspiratie en werkboek voor leiders die een succesvolle carrière willen uitbouwen en toch het respect voor hun lichaam en geest willen behouden.

Publicaties: Welkom
Publicaties: Diensten

"Een zeer onderhoudend en praktisch boek dat je leven zal veranderen en verbeteren."

"Indien ik dit boek eerder toegepast had, zou ik mijn managementjob waarschijnlijk niet opgegeven hebben. Een "must have" voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen."-

- Erwin Vandousselaere, CEO Summa, 11e beste Belgische maakbedrijf in de MT top 100 2019

Tatjana Vandenhouweele, voormalig IT-manager bij Daikin Europe N.V.

"Dit boek geeft op een glasheldere manier inzichten in de meest recente gegevens over het brein en communicatie. Een echte aanrader"

-Dr. Luc Swinnen, Stress Management Consultancy

"Diepe zingeving is een ontembare kracht. En die kracht is in ieder mens aanwezig. Dit boek helpt je om jouw kracht te vinden."

"Dit boek leest vlot, biedt een juiste mix van theorie en praktijk, stimuleert, is technisch heel bevattelijk en bruikbaar vertaald. Kortom: het boeit! Heel knap"

- Franky Van Hamme, Stress- en burn-out coach, voormalig Vice President Marketing and Innovation Alpro

"Pas de 21e-eeuwse tools uit dit boek toe en ervaar hoe je bedrijf, je werknemers en ook jijzelf op elk vlak makkelijk en duurzaam kunnen groeien en bloeien."

- Ann Baecke, auteur "Leider zonder masker"

-Ria Verplancke, mental coach, voormalig CEO van merken- en octrooibureau Bureau Verplancke

"Dit boek begint waar de meeste theorieën ophouden, nl. bij de vraag HOE. In theorie is het allemaal zo gemakkelijk gezegd, maar doe het maar eens!'

- Judith Van Felius, hoofddocent & Course Director International HRM, Saxion University of Applied Sciences

Publicaties: Recensies
Publicaties: Over
2.2.jpeg

Innerlijke rust in een druk leven

Wil jij als ondernemende vrouw minder stress en meer innerlijke rust? Heb je het gevoel dat je leven te druk is geworden? Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je in je job meer kunnen doen wat jij belangrijk en leuk vindt?

Dit boek leert je om innerlijke rust te vinden in je hoofd, gevoelens en lichaam. Door je lat net hoog genoeg te leggen, voldoening te creëren en diep te ontspannen, kan je innerlijke kalmte bewaren te midden van turbulente omstandigheden en het beste uit jezelf halen in een veeleisende samenleving.

Publicaties: Welkom
Publicaties: Recensies

“Dit recht uit het hart geschreven boek is een must als je meer balans en rust in je leven wil en handvatten zoekt die een houvast bieden in een soms woelige wereld. Het boek is heel praktisch en concreet, doorleefd, onderbouwd en geeft je meteen ‘goesting’ om ermee aan de slag te gaan. Ook het authentieke verhaal van Sharon en haar foto’s maken dat het lezen van het boek voelt alsof je personal trainer naast je staat.”
 

- Katrin Van de Water, bezielster Passion for Work

“Het lezen van het boek alleen al geeft je meer rust. De oefeningen zijn heel makkelijk toepasbaar. Kortom: een aanrader voor elke drukbezette vrouw die op zoek is naar meer rust in haar leven, zonder dat het zweverig wordt!”

- An Sterken, Feng Shui & Bazi Experte

“Dit boek is een aanrader voor iedereen die - net zoals ik - immens veel dingen graag doet. Sharon kan als geen ander diepe wetenschappelijke informatie zeer bruikbaar overbrengen.Deze lieve en wijze vrouw heeft me al zoveel bijgebracht. Wat een geluk dat ze nu al haar kennis en ervaring in dit boek bundelt!”

- Ans Vercruysse, grafisch vormgeefster

Publicaties: Diensten
bottom of page