top of page
top©MonarStudio_HOV_Barabas_WEB_066_edited_edited.jpg

Ons aanbod
voor jouw bedrijf

Wij helpen jullie communicatie, motivatie en productiviteit als team verbeteren en stress, verloop en absenteïsme reduceren.

Wij begeleiden je naar duurzame groei met een gefundeerd actieplan en een concrete toolkit op basis van onze analyse van de interne samenwerkingen. 

Wat doen wij voor jou?

HoV_iteamwork

1
Een vitale organisatie creëren die future-proof is

Wij helpen je om competitief marktvoordeel te behalen en de beste medewerkers aan boord te houden door in te zetten op de duurzame vitaliteit van je bedrijf en mensen.

iconen proces_schot in de roos.png

2
Spanningsvrij de neuzen in dezelfde richting krijgen

We versterken het begrip & de communicatie binnen je team. Leer hoe je conflicten oplost en duidelijkheid creëert, zodat je team beter samenwerkt en succesvoller wordt.

HoV_communicatie.png

3
Keynote: productief samenwerken met minder stress 

Inspiratie tot betere samenwerking: "5 key inzichten uit onderzoek om je mensen beter te begrijpen en samen te kunnen groeien met de neuzen in dezelfde richting."

Wat klanten zeggen

klant directeur Filip walraeve, Demival

De resultaten uit de scan zijn onmiddellijk bruikbaar en geven een goede balans van wat gaat goed en wat zijn verbeterpunten.

 

Tevens geeft House of Vitality voldoende ondersteuning om de verbeterpunten om te zetten in actiepunten en deze ook te helpen realiseren. 

House of Vitality gaat voor de totaaloplossing.

 

- Filip Walraeve, Algemeen Directeur Demival

klant productiebedrijf Villeroy & Boch

Onze organisatie is heel positief gekanteld sinds het traject met House of Vitality. De pijn punten werden consequent aangepakt. De stoorelementen zijn er nu uit.

 

Nu vinden mensen makkelijk de weg naar ons en de leidinggevenden. We zitten nu ook met de goede equipe, die graag werken en willen werken en zich inzetten.

 

We zijn bovendien heel efficiënt geworden. We merken dat de energie, die we vroeger kwijt waren aan frustraties en problemen oplossen, nu gebruikt kan worden om transparant te communiceren naar de mensen.

- Tineke Declercq, HR Manager Vileroy & Boch BE

bottom of page