top of page

Wat onze klanten zeggen

"Must have om het beste uit jezelf als manager te halen"

"Indien ik Sharon's inzichten eerder toegepast had, zou ik mijn managementjob waarschijnlijk niet opgegeven hebben. Dit is een "must have" voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen."

— Tatjana Vandenhouweele, ex IT-manager Daikin Europe N.V.

-----------------------------------------

“Na de scan zagen we wat er goed en minder goed liep op de vloer. De stoorelementen zijn er nu uit. Nu hebben we een groep die graag werkt en bovendien veel efficiënter werkt.”

“Onze organisatie is in een jaar tijd heel positief gekanteld sinds de resultaten van de scan. Deze heeft ons geholpen om de pijnpunten naar boven te brengen en om focus te leggen op de juiste dingen aanpakken ipv. losse activiteiten te ondernemen, waarmee we voorheen niet het mooie resultaat zouden bereikt hebben zoals nu.

De combinatie van enerzijds de scan, die feedback terugkoppelde vanop de werkvloer, en anderzijds het advies van de House of Vitality, heeft ons geholpen om onze mensen nu te laten weten waarmee we bezig zijn, ook al zijn het projecten die nog achter de schermen plaatsvinden.

We hebben door en na de scan een belofte naar de werkvloer gemaakt. Voor het eerst kunnen we dit zichtbaar inlossen doordat mensen nu zien wat we doen, terwijl het voorheen geen loze woorden waren, maar dit wel ontransparant bleef. Mensen hebben behoefte aan transparante communicatie.

Alles staat of valt met hoeveel tijd, energie en budget die je in de scan en oplossingen wil steken als organisatie. Echter merken wij dat de energie, die we vroeger kwijt waren aan frustraties en problemen oplossen, nu gebruikt kan worden om transparant te communiceren naar de mensen.

We zijn niet perfect als organisatie, maar ik heb het gevoel dat de mensen wel tevreden zijn nu. Er is heel veel aangepakt geweest sinds de scan. De scan is een tool waarmee je ziet op de vloer wat er goed en minder goed loopt. De stoorelementen zijn er nu uit. Nu vinden mensen makkelijk de weg naar ons en de leidinggevenden. We zitten nu ook met de goede equipe, die graag werken en willen werken en zich inzetten. We zijn bovendien heel efficiënt geworden.”

— Tineke Declercq, HR manager Vileroy & Boch

 

-----------------------------------------

“Onze actiepunten worden gerealiseerd.”

 

“De resultaten uit de scan zijn onmiddellijk bruikbaar en geven een goede balans van wat gaat goed en wat zijn verbeterpunten. Tevens geeft House of Vitality voldoende ondersteuning om de verbeterpunten om te zetten in actiepunten en deze ook te helpen realiseren. House of Vitality gaat voor de totaaloplossing.”

 

— Filip Walraeve, Algemeen Directeur Demival

-----------------------------------------

“Meer productiviteit door beter stressmanagement.”

 

"De effecten overstijgen mijn verwachtingen ruimschoots. De mindfulness oefeningen maken me rustiger en zachter. Doe zo voort!"

- Filip Vanwynsberghe, eigenaar VB Parts Hydrauliek

-----------------------------------------

"Open en vertrouwelijke conversaties"

"De meest positieve ervaring waren de open en vertrouwelijke conversaties. Ondanks een moeilijk 'corona' jaar met weinig persoonlijk contact , is er toch een goeie scan van ons bedrijf gemaakt geweest”

- Annelies Geldhof, HR Manager Middlegate Europe

 
-----------------------------------------

"Inhoud, enthousiasme en aanpak heel erg op prijs gesteld"

Voor onze managers hebben wij samen met Sharon een workshop georganiseerd rond stress en hoe stress symptomen herkennen. Deze workshop werd door alle onze managers heel sterk op prijs gesteld omwille van de inhoud maar ook dankzij Sharon haar inzicht in deze materie, enthousiaste aanpak en de manier waarop dit werd gebracht.

 

- Tom Troch, HR Manager BMW Group Belux

-----------------------------------------

"Waardevolle bijdrage aan het welzijn van de mensen"

"Ik heb Sharon voor het eerst ontmoet toen we binnen het Welzijnsproject van Unilever yoga uitgerold hebben. Vanaf het eerste moment verliepen de contacten heel makkelijk en wist Sharon onmiddellijk welke verwachtingen we hadden voor onze medewerkers. Sharon heeft yoga op een makkelijke en vlotte manier aangebracht, waardoor elke collega zich comfortabel voelde tijdens de lessen. Ook de ontspanningsoefeningen achteraf werden erg gewaardeerd. Verder waren we in het bijzonder "gecharmeerd" door Sharons sprankelende persoonlijkheid en bereikbaarheid. Ook was ze heel flexibel en kon ze onze vragen makkelijk inlossen. Wij hebben dankzij Sharon oprecht genoten en op deze manier een waardevolle bijdrage geleverd aan het welzijn van onze medewerkers."

- Cindy Mattheus, HR Officer Unilever

-----------------------------------------

“Ik duw mezelf nu niet meer tot een onhaalbaar maximum, maar verleg mijn doelen naar wat mij voldoening schenkt.”

"Het Personal Energy Management begeleidingstraject heeft mij op alle vlakken geholpen om het over een andere boeg te gooien: privé, relationeel en op werkvlak. Mijn drang is er nog steeds om verder te gaan , maar het doel heeft zich verlegd: het doel is nu om te genieten en niet langer om het maximum eruit te halen als bedrijfsleider. Hetgeen mij voldoening geeft is nu het maximum, niet hetgeen anderen van mij verwachten, want dat is onhaalbaar..."

—  Isabelle Tant, vennoot AB-Consult, Audit, Tax & Accountancy

-----------------------------------------

 

"Veel geleerd"

"Het traject 'Duurzaam leiderschap met Personal Energy Management' beantwoordde zeer goed aan mijn verwachtingen. Ik heb hier veel geleerd!"

 

- Steve Mourant, zaakvoerder SMTS

-----------------------------------------

"Zeer goed op de hoogte van het transformeren van problemen met betrekking tot psychologische processen waar bedrijven mee te maken hebben"

 

 

"Ik ken Sharon al heel wat jaren, als doctorandus en nu ook als deeltijdse werknemer van Antwerp Management School. Sharon is een altijd positief persoon, zeer dynamisch, uiterst coöperatief, mindful van zichzelf en open voor het denken en de denkkaders van anderen. Ze heeft ook veel kennis over mindfulness, psychologische processen in teams en organisaties en kan dit gemakkelijk koppelen aan transformaties en reële problemen waar bedrijven of instellingen mee te maken hebben. Ze draagt zelf bij aan het positieve klimaat in onze organisatie."


- Paul Matthyssens, directeur Antwerp Management School

-----------------------------------------

“We spreken de talenten van onszelf en onze collega’s nu bewuster aan.”

 

“De interactie met de collega’s heb ik als zeer leerrijk ervaren. De resultaten maken dat je collega’s op een andere manier leert kennen en hun talenten nadien ook bewuster aanspreekt. Ik vond de activiteit vooral verrijkend omdat je je collega’s op een andere manier leert kennen, vanuit hun sterke punten.

 

De activiteiten illustreren hoe collega’s anders denken. Ook bij je eigen sterke punten sta je stil.”

— Kathleen Heireman, Managing Director BLCC

 
-----------------------------------------
 

“Positiever zijn en anders handelen door meer rust.”

 

 

Wat ik hier geleerd heb, schenkt me innerlijke rust. Het helpt me om positiever in het leven te staan, om anders te gaan denken en handelen ”

– Valérie, zaakvoerster familiezaak garage Peugeot

 
-----------------------------------------

“Wat mij voorheen moe maakte, leerde ik ombuigen zodat het me nu energie geeft.”

"Ik voelde me vaak fysiek en mentaal zo moe. Door Personal Energy Management leerde ik de avondrush anders te beleven en het zelfs zo om te buigen, dat het een bron is geworden van energie. 

Ik leerde op het eind van mijn werkdag bv. een planning te maken voor morgen, mijn computer 15 minuten vooraf uit te schakelen, wat water te drinken (eens luisteren naar je lichaam: heb ik honger of dorst of…? Als ik gefocust werk, vergeet ik dat allemaal), te bewegen (wat opruimen, uitrekken, eens de trap op lopen, de brievenbus legen en een frisse neus nemen…), rustig muziekje opzetten en … met een ontspannen hoofd sta ik klaar om de avond te starten.”

-Ans Vercruysse, zaakvoerder Beeldburo

-----------------------------------------

“Meer succesvolle ideeën over onze toekomst.”

“Het was super! In de namiddag, hadden we vele succesvolle ideeën over de toekomst van ons center. Het was een perfecte balans tussen inspanning (oefeningen) en fun/relaxeren. Een aanrader als teambuilding activiteit...”

— Professor dr. Bart Larivière - UGent

Icon HoV.png
bottom of page