top of page

3 Essentials: kies een sparring-partner

"Het is druk, druk, ...!" Herkenbaar? Er zijn alom deadlines die eraan komen voor het zomerverlof en volop uitdagingen om je persoonlijke balans gezond te houden. Een sparring-partner kan je hierin een heel stuk verder helpen met waar je tegen aan loopt in je zaak of management-rol, en bovendien je werkstress aanzienlijk helpen dalen.


In mijn recent artikel met kort video-interview van Ivan De Jonghe, voormalig director Henkel, toont bijvoorbeeld hoe een mentor op zakelijk en privé-vlak essentieel is om je balans te houden in een drukbezette rol of bij het leiden van je bedrijf. Deze helpt je namelijk om te deconnecteren van het drukke werk en perspectief te zien, en je vrije tijdsactiviteiten te blijven doen, zeker als het stressvol wordt. 


Bij welke essentials kan je best wat hulp gebruiken, zodat je er niet alleen voor staat, aangemoedigd wordt, en de juiste adviezen krijgt?


voor jouw persoonlijke balans en minder stress in je rol als leider:

Bv. door beter te focussen zodat je meer tijd ervaart in een dag om te doen wat je écht wil en je doelen te bereiken, maar ook zelfzorg en ontspanning inplant.


krachtig duurzaam leiderschap:

waar samenwerking en communicatie een belangrijke rol in spelen, maar waar onbegrip en spanning vaak in de weg staan


Zelfbewustzijn cultiveren en jezelf met je sterktes en je valkuilen eerlijk zien:

bv. beseffen dat je een stuk van het werk moet leren loslaten of delegeren aan anderen 


>>> Ik geef jullie nog graag de volgende primeur mee: Met mijn vernieuwd aanbod kan ik mijn voormalige ruime ervaring als coach en trainer voor zaakvoerders, ondernemers, managers, CEO's en professionals opnieuw inzetten om hen persoonlijk te begeleiden.


Lees hier hoe je al kan starten met VDAB-loopbaancheques voor 45 euro per 4uur begeleiding  Ik werk hiervoor samen met Ann Lacres van TWEG


In navolging met mijn loopbaancentrum van voorheen dat focuste op vrouwelijke ondernemers, heb ik  specifiek voovrouwelijke leiders een aanbod ontwikkeld! 


 Voor mannelijke ondernemers/CEO's/managers heb ik voor meer balans en betere samenwerking of communicatie met hun mensen dit aanbod ontwikkeld.


Tot binnenkort!

warme groet

Sharon


>>>>> De nieuwsbrief met tips, artikels en laatste nieuws in je mailbox ontvangen? schrijf je hier in:


Comments


bottom of page