top of page
Sharon Vandousselaere_home.jpg
Tamepa logo

Tamepa Comm.V. is de vennootschap achter House of Vitality. 

Sinds 2012 groeide Tamepa stapsgewijs uit tot House of Vitality.

Onze historiek

5 x House of Vitality

2012:  Tamepa  “where Talent Meets Passion” - loopbaanbegeleiding & stressreductie

Oprichting van Tamepa Comm.V. “where Talent Meets Passion” na een start als academisch onderzoeker aan UGent naar het thema: "The impact of service climate in a manufacturer and its dealerships on customer satisfaction and loyalty towards products and after-sales services”. Focus ligt in Tamepa op soft skills training naar meer mentale helderheid, focus en stressreductie met harde resultaten. Concreet biedt Sharon voor onderne(e)m(st)ers en leidinggevenden coaching of training aan inzake persoonlijk leiderschap, carrièreperspectief en Mind-Body technieken (mindfulness, yoga) vanuit een wetenschappelijk onderbouwde achtergrond.  ​

 

2014: De Zinhoeve - locatie voor activiteiten rond welzijn op het werk

Oprichting van de merknaam en locatie “De Zinhoeve”. Een uitbreiding van Sharon haar woning op het Brugse platteland, waar organisaties en professionals terecht kunnen voor activiteiten rond welzijn op het werk en loopbaanbegeleiding.

2016-2019: Creatieve periode van yoga- & meditatievideo’s

In deze periode ontwikkelt Sharon een online 10-weken wetenschappelijk onderbouwd programma met Mindfulness voor Stressreductie op het werk. In deze periode post ze regelmatig yoga-en meditatievideo’s voor innerlijke rust en mentale helderheid op haar persoonlijk Youtube kanaal.

2018-2019: Inner Glow-loopbaanbegeleiding & stressreductie voor onderneemsters

Tijdelijke subactiviteit met de merknaam “Inner Glow”, waar Sharon onderneemsters-moeders helpt naar meer balans tussen welzijn en productiviteit. Deze activiteiten worden aangeboden vanuit de Zinhoeve tijdens Sharon haar gezinsuitbreiding. Deze activiteiten kaderen in haar VDAB-erkend loopbaancentrum waarin ze met een team loopbaanbegeleiding aanbiedt voor deze doelgroep.

 

2019: SVD Scan “welzijn en productiviteit”- boek “Persoonlijk leiderschap."

Sharon publiceert haar boek “Persoonlijk leiderschap. Meer productiviteit in zes stappen met Personal Energy Management” voor leidinggevenden en carrièreprofessionals die meer balans wensen tussen welzijn en productiviteit. In dit boek worden de stressreductie activiteiten van voorheen (o.a. yoga en meditatie) in een nieuw jasje gestoken onder de noemer “Personal Energy Management”. 

 

Verder breidt ze haar activiteiten opnieuw uit op basis van haar initiële passie voor bedrijfsonderzoek naar welzijn op het werk. De SVD Scan “welzijn en productiviteit” is geboren, alsook een co-creatiesamenwerking met een aantal senior partners, waar Sharon tot op vandaag mee samenwerkt. Met deze dienstverlening gaat ze opnieuw naar de bedrijfsmarkt vanuit de merknaam “De Zinhoeve”, die als meer sprekend beschouwd wordt dan de vennootschapsnaam.

2022: House of Vitality

 

Sharon verhuist naar Brugge, Sint-Kruis, en kiest ervoor om niet langer met de merknaam van de voorgaande locatie te werken (Zinhoeve). Ze hernoemt de zaak naar de Engelse vertaling "House of Vitality". Ze vereenvoudigt en verheldert het aanbod van haarzelf en haar team. De doelgroep wordt gespecificeerd als CEO's en managers die overtuigd zijn dat open communicatie resulteert in betere prestaties.  

Het doel van het aanbod van "House of Vitality" is een betere communicatie, teamsamenwerking, prestatie, helderheid, welzijn en productiviteit mogelijk maken. De CEO's en managers worden hierin als essentiële changemakers gezien. House of Vitality helpt hen de balans tussen welzijn en productiviteit hun sleutel tot succes te maken, zowel op persoonlijk vlak als in hun bedrijf. De voorgaande activiteiten, zoals bedrijfsonderzoek en oplossingen voor meer balans op niveau van organisaties, teams en individuen worden geclusterd in drie trajecten.

bottom of page