top of page
Tamepa logo

Tamepa Comm.V. is de vennootschap achter House of Vitality. Tamepa staat voor: talent meets passion. 
 
House of Vitality opende een kleine tien jaar geleden zijn deuren als locatie voor de loopbaanbegeleiding en welzijnstraining die door Tamepa werden aangeboden.

Inmiddels groeide House of Vitality uit tot een zaak waarin Sharon en haar co-creatieteam senior experts organisaties en hun mensen begeleiden om beter in hun vel te zitten en blijven. Focus ligt op meer balans tussen welzijn en productiviteit.

Bekijk hier ons aanbod voor organisaties en zaakvoerders.

Onze historiek

5 x House of Vitality

2012:  Tamepa  “where Talent Meets Passion” - loopbaanbegeleiding & stressreductie

Oprichting van Tamepa Comm.V. “where Talent Meets Passion” na een start als academisch onderzoeker aan UGent naar "The impact of service climate in a manufacturer and its dealerships on customer satisfaction and loyalty towards products and after-sales services”. Focus ligt in Tamepa op soft skills training naar meer mentale helderheid, focus en stressreductie met harde resultaten. Concreet biedt Sharon voor onderne(e)m(st)ers en leidinggevenden coaching of training aan inzake persoonlijk leiderschap, carrièreperspectief en Mind-Body technieken (mindfulness, yoga) vanuit een wetenschappelijk onderbouwde achtergrond.  ​

 

2014: De Zinhoeve - locatie voor activiteiten rond welzijn op het werk

Oprichting van de merknaam en locatie “De Zinhoeve”. Een uitbreiding van Sharon haar woning op het Brugse platteland, waar organisaties en professionals terecht kunnen voor activiteiten rond welzijn op het werk en loopbaanbegeleiding.

2016-2019: Creatieve periode van yoga- & meditatievideo’s

In deze periode ontwikkelt Sharon een online 10-weken wetenschappelijk onderbouwd programma met Mindfulness voor Stressreductie op het werk. In deze periode post ze regelmatig yoga-en meditatievideo’s voor innerlijke rust en mentale helderheid op haar persoonlijk Youtube kanaal.

2018-2019: Inner Glow-loopbaanbegeleiding & stressreductie voor onderneemsters-moeders

Tijdelijke subactiviteit met de merknaam “Inner Glow”, waar Sharon onderneemsters-moeders helpt naar meer balans tussen welzijn en productiviteit. Deze activiteiten worden aangeboden vanuit de Zinhoeve tijdens Sharon haar gezinsuitbreiding. Deze activiteiten kaderen in haar VDAB-erkend loopbaancentrum waarin ze met een team loopbaanbegeleiding aanbiedt voor deze doelgroep.

 

2019: SVD Scan “welzijn en productiviteit”- boek “Persoonlijk leiderschap. Meer productiviteit in zes stappen met Personal Energy Management."

Sharon publiceert haar boek “Persoonlijk leiderschap. Meer productiviteit in zes stappen met Personal Energy Management” voor leidinggevenden en carrièreprofessionals die meer balans wensen tussen welzijn en productiviteit. Ze breidt de activiteiten van haar zaak uit met haar initiële passie voor bedrijfsonderzoek, hier met de focus op “welzijn op het werk”. De SVD Scan “welzijn en productiviteit” is geboren, alsook een co-creatiesamenwerking met een aantal senior partners, waar Sharon tot op vandaag mee samenwerkt. Met deze dienstverlening gaat ze opnieuw naar de bedrijfsmarkt vanuit de merknaam “De Zinhoeve”, die als meer sprekend beschouwd wordt dan de vennootschapsnaam. In dit boek worden de stressreductie activiteiten van voorheen (o.a. met yoga en meditatie) in een nieuw jasje gestoken onder de noemer “Personal Energy Management”. Doelgroep is ondernemers en managers die meer balans zoeken.

2022: House of Vitality en ons Huis van “welzijn en productiviteit”

 

Sharon verhuist en hernoemt de zaak naar de Engelse vertaling van de Zinhoeve: “House of Vitality”.  De missie is helder: organisaties en hun mensen helpen om beter in hun vel te zitten en blijven. Focus is op de balans tussen welzijn en productiviteit herstellen. 
 

Personal Energy Management wordt een organisatiebrede totaalaanpak die zich richt tot CEO’s, zaakvoerders en managers. Een scan & totaaloplossing van zowel de eigen vijf batterijen van welzijn als de vijf batterijen van de organisatievitaliteit maakt hier onderdeel vanuit.
 

De integratie met de SVD Scan en Energy Management op zowel persoonlijk, team als organisatieniveau is gemaakt. Een procesaanpak staat garant voor de integratie van deelfacetten.

bottom of page