top of page

Digitaal boek:
 
Persoonlijk leiderschap 
Meer productiviteit in 6 stappen met Personal Energy Management

>Klik op de titels in de inhoudstafel om meteen naar de betreffende info of oefening te gaan

 

Wil je tools om beter met werkdruk en stress om te gaan? Dit boek helpt je om het beste uit jezelf te halen en je werkmotivatie en gezondheid te versterken. Daardoor werk je aan je welzijn en energiepeil en verbeter je bovendien jouw werkproductiviteit en prestatie tot 45%.


Zes principes van personal energy management vormen de rode draad waarmee dit boek je op weg zet naar meer balans tussen zakelijk succes en levenskwaliteit.

Een inspiratie en werkboek voor leiders die een succesvolle carrière willen uitbouwen en toch het respect voor hun lichaam en geest willen behouden.

Over het boek

"Een zeer onderhoudend en praktisch boek dat je leven zal veranderen en verbeteren."

- Erwin Vandousselaere, CEO Summa, 11e beste Belgische maakbedrijf in de MT top 100 2019

"Indien ik dit boek eerder toegepast had, zou ik mijn managementjob waarschijnlijk niet opgegeven hebben. Een "must have" voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen."-

Tatjana Vandenhouweele, voormalig IT-manager bij Daikin Europe N.V.

"Dit boek geeft op een glasheldere manier inzichten in de meest recente gegevens over het brein en communicatie. Een echte aanrader"

"Dit boek leest vlot, biedt een juiste mix van theorie en praktijk, stimuleert, is technisch heel bevattelijk en bruikbaar vertaald. Kortom: het boeit! Heel knap"

-Dr. Luc Swinnen, Stress Management Consultancy

- Franky Van Hamme, Stress- en burn-out coach, voormalig Vice President Marketing and Innovation Alpro

"Diepe zingeving is een ontembare kracht. En die kracht is in ieder mens aanwezig. Dit boek helpt je om jouw kracht te vinden."

"Pas de 21e-eeuwse tools uit dit boek toe en ervaar hoe je bedrijf, je werknemers en ook jijzelf op elk vlak makkelijk en duurzaam kunnen groeien en bloeien."

- Ann Baecke, auteur "Leider zonder masker"

-Ria Verplancke, mental coach, voormalig CEO van merken- en octrooibureau Bureau Verplancke

"Dit boek begint waar de meeste theorieën ophouden, nl. bij de vraag HOE. In theorie is het allemaal zo gemakkelijk gezegd, maar doe het maar eens!'

- Judith Van Felius, hoofddocent & Course Director International HRM, Saxion University of Applied Sciences

bottom of page