top of page
House of Vitality_team_hov.jpg

Jouw leven in balans

“Door dit traject duw ik mezelf als bedrijfsleider nu niet meer tot een onhaalbaar maximum, maar verleg ik mijn doelen naar wat mij voldoening schenkt.”

Isabelle Tant, voormalig zaakvoerder AB-Consult

team House of Vitality

Aanbod

Persoonlijke begeleiding 

✅ Je ervaart onvoldoende impact op je work-life balance & hebt het gevoel dat je er alleen voor staat ✅ Je ervaart gezondheidsklachten & irritatie of conflict met anderen ✅ Je werkt enorm lange werkdagen met weinig vrije tijd, bv. door personeelsverloop of een organisatiewijziging ✅ Je begint je emotioneel, gedeprimeerd of uitgeput te voelen ✅ Je kan niet meer loslaten en deconnecteren van het werk Je zou veel liever: ✅ Beter in je vel zitten ✅ Autonomie en controle krijgen over de stijgende stressvolle situatie ✅ Productiever en met meer focus je werk afgewerkt krijgen met een voldaan gevoel ✅ Beter communiceren met je mensen en hen helpen om beter samen te werken ✅ Delegeren, je grenzen bewaken en je agenda managen om meer tijd vrij te maken voor ontspanning ✅ Meer connectie maken met anderen Wij kunnen je helpen door: ✅ Persoonlijke begeleiding op maat in individuele sessies ✅ Focus op stressreductie, communicatie met je mensen & zelfreflectie ✅ Klankbordsessies waar je in een veilige omgeving een luisterend oor hebt om spanning te ventileren en advies te krijgen ✅ Concrete tools die via kleine wijzigingen in je dagelijkse planning grote effecten hebben op de werkveerkracht en productiviteit van jezelf en in een later stadium ook je mensen Methodes die we inzetten: ✅ Mindset verandering, ✅ Prefrontale cortex en stressreceptor in je brein trainen, ✅ Introspectie, ✅ Stresscoping, ✅ Cognitieve psychologie, ✅ Gedragsverandering, ✅ Communicatietraining ✅ Online platform met video's, MP3's en oefeningen die permanent ter beschikking blijft, ook na het traject ​We helpen je de resultaten op te volgen door: ✅ Je werkveerkracht meten & opvolgen met wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat je zelf kan blijven gebruiken achteraf voor periodieke opvolging Geschikt voor: ✅ Preventie of herstel van burn-out, aanpakken van chronische stressklachten. Niet geschikt tijdens burn-out of depressie.

jouw leven in balans

"Meer dan 70% van de CEO's & topmanagers
denken erover te veranderen naar een job
met een betere balans welzijn-productiviteit."

Wat doen we concreet voor jou als CEO of manager?

iconen proces_zonder tekst.png

ACTIEF LUISTEREN & PROBLEEMANALYSE

CONCREET PLAN VAN AANPAK

TOOLS VOOR NIEUWE GEWOONTES

Lange pijl.png

OPVOLGING BALANS
WELZIJN-PRODUCTIVITEIT

Personal Energy Management voor zaakvoerders, CEO’s & managers

Investeren in jezelf zal zich meer dan terugbetalen door de impact op je productiviteit en de bedrijfsresultaten, én het verschil maken voor je mensen.

Beluister hier enkele ervaringen.

Resultaten

Wij werken met evidence-based methodes die aantoonbaar en bewezen resultaat boeken.

(lees meer referenties hier & raadpleeg onze bronnen hier)

Filip vanwysnberghe.jpeg

Rustiger, zachter & grote impact

“De oefeningen maken me rustiger en zachter. De effecten overstijgen mijn verwachtingen ruimschoots. ”

 

— Filip Vanwynsberghe, eigenaar VB Parts Hydrauliek

Isabelle tant.png

Meer voldoening & genieten

 

“Ik duw mezelf nu niet meer tot een onhaalbaar maximum, maar verleg mijn doelen naar wat mij voldoening schenkt.”

—  Isabelle Tant, vennoot AB-Consult, Audit, Tax & Accountancy

hersenen

Rust, positiever & anders handelen 

"Wat ik hier geleerd heb, schenkt me innerlijke rust. Het helpt me om positiever in het leven te staan, om anders te gaan denken en handelen "

 

— Valérie, zaakvoerder 

"30-50% van de CEO's, zaakvoerders of topmanagers zijn constant of vaak uitgeput, gestresseerd, overstelpt of 25% zelfs depressief."

- Deloitte '22

Hoe zorgen we dat je psychologisch-emotioneel beter in je vel zit?

Ons Mindfulness-Based-Stressreduction programma is opgebouwd o.b.v. recente inzichten over het brein en gewoonteverandering. Je brein groeit letterlijk naar meer veerkracht, optimisme en geluk. (bronnen)

Welke domeinen versterken we samen?

NL Batterijen PERSONAL Energy Management.png

"Sharon's boek over Personal Energy Management geeft op een glasheldere manier inzichten in de meest recente gegevens over het brein en communicatie. Sharon weet als geen ander de kennis uit verschillende domeinen te combineren tot een bruikbaar geheel. Onderhoudend en toch met een stevige wetenschappelijke basis. Een echte aanrader."

— Dr. Luc Swinnen, Stress Management Consultancy

bottom of page